Digitalizacija poslovnih procesa

Digitalizacija poslovnih procesa

Digitalizirajte procese. Unaprijedite poslovanje.
Povećana učinkovitost vaše organizacije
Bolja usluga i veće zadovoljstvo korisnika
Rast i bolji poslovni rezultati

Razumijevanje poslovnih procesa i analiza poslovnih podataka ključ je efikasnog upravljanja poslovanjem.

Inceptum pruža rješenja za digitalizaciju poslovnih procesa koja orkestriraju zaposlenike i sustave uključene u vaše dnevne aktivnosti. Naša rješenja pomažu u donošenju pametnih odluka omogućujući kontinuirano poboljšanje vaših poslovnih procesa.

Snimanje poslovnih procesa

Pružit ćemo vam znanje i osigurati alate za snimanje i dokumentiranje poslovnih procesa. Vi ste ti koji najbolje poznajete svoju organizaciju. Zajedno s vašim stručnjacima snimamo i dokumentiramo vaše poslovne procese. Koristeći navedene alate i metodologiju rada, po prvi puta ćete dobiti cjelovitu sliku procesa, od njegova početka do završetka. I tada započinje evolucija vaših operacija.

Implementacija procesa i integracija u IT okolinu

Ključ efikasnog poslovanja je digitalizacija kroz orkestraciju ljudi i sustava uključenih u dnevno operativne aktivnosti. Digitalizaciju je moguće implementirati koristeći odgovarajuću BPM platformu i softver napravljen prema specifičnim potrebama vaše tvrtke. Pružamo BPM platformu i profesionalne usluge implementacije procesa vaše tvrtke što uključuje dizajn korisničkih sučelja, integraciju s drugim sustavima kao i implementaciju posebno prilagođenog softvera (mobilnih i web aplikacija).

Poslovna analitika

Novo definirani i digitalizirani poslovni procesi trebali bi rezultirati boljim poslovnim rezultatima. Ali, kako znamo je li to zaista tako? Inceptum pruža analitičke alate i ekspertizu potrebnu za mjerenje efikasnosti postojećih procesa, simulaciju performansi novih procesa temeljem postojećih procesnih podataka te analizu poslovnih podataka kombinirajući podatke iz BPM-a i drugih sustava vaše tvrtke poput CRM-a, ERP-a i drugih. Cilj je pronaći korelaciju između raspoloživih poslovnih podataka u svrhu donošenja ključnih zaključaka koji će rezultirati novim i boljim odlukama.
Recite nam više o svom projektu. Možda možemo pomoći!
Kontakt