UMBOSS Portal – 360º prikaz

UMBOSS Portal – 360º prikaz

UMBOSS 4E portal je namijenjen mrežnim i IT inženjerima kao i drugim odjelima za tehničku podršku vaše IT organizacije. Portal agregira podatke iz postojećih IT sustava i prikazuje ih na jednom ekranu

Izvori podataka mogu biti drugi UMBOSS moduli ili postojeći IT sustavi poput ERP-a, CRM-a, ITSM-a i dr. UMBOSS 4E Portal podržava intuitivan i prilagodljiv preglednik podataka tako da svaki korisnik portala može podesiti pogled na mrežu i druge IT sustave na način da tablične ili grafičke prikaze podataka i alarma prilagodi vlastitim potrebama.

Poslovanje vaše tvrtke uvelike ovisi o kvaliteti IT infrastrukture i sposobnosti IT administratora da brzo detektiraju i riješe bilo kakav problem koji može uzrokovati degradaciju ili čak prekid rada mreže i drugih IT resursa. UMBOSS 4E portal, s ugrađenim domenskim znanjem i alatima, omogućuje mrežnim i IT inženjerima brzo testiranje, nadzor i rješavanje problema i time čini ključnu komponentu koja vašem poduzeću pomaže ostati konkurentnim na tržištu.

Recite nam više o svom projektu. Možda možemo pomoći!
Kontakt