Telekom OSS. Napravljen kako treba.

Telekom OSS. Napravljen kako treba.

Umbrella OSS - pravi oslonac za vaš telekom.
Nova dimenzija sveobuhvatnog rješenja za realizaciju usluga
Unaprjeđeno i cjelovito upravljanje korisničkim uslugama
Vizualizacija mreže, usluga i korisnika na jednom ekranu
telecom OSS


Inceptum UMBOSS je modularno OSS rješenje koje će vaš telekom pretvoriti u pravog digitalnog pružatelja usluga.

Rješenje neovisno o drugim proizvođačima, uspješno testirano u stvarnim operacijama u NOC-u i SOC-u, realizaciji usluga, orkestraciji telekomunikacijskih procesa, analitici podataka, planiranju mreže i brojnim drugim područjima. Daje dodanu vrijednost vašem poslovanju.

UMBOSS

UMBOSS je modularno rješenje koje telekomima pomaže upravljati realizacijom i kvalitetom usluge. Unaprjeđuje svakodnevne operacije s mrežom i uslugama.

Upravljanje kvalitetom usluga

UMBOSS Service Quality Management (SQM) mjeri i upravlja razinom kvalitete usluga koje pružate svojim korisnicima. Prikupljeni podaci se uspoređuju s uspostavljenim indikatorima kvalitete i prezentiraju relevantnim sudionicima.

Rješenje za aktivaciju usluga

UMBOSS Service Fulfillment je rješenje koje orkestrira i automatizira procese realizacije usluga vašeg telekoma. Već imate OSS sustav drugog prozvođača? Nikakav problem jer naše rješenje je modularno i neovisno te će se vrlo jednostavno integrirati s postojećim komponentama OSS sustava.

Upravljanje mrežnim resursima i dokumentacija

Sustav za upravljanje mrežnim resursima osigurava transparentan i jasno strukturiran proces registracije novih uređaja u mreži te dokumentiranje i upravljanje mrežnim resursima kao i resursima podatkovnih centara: pasivne infrastrukture, aktivne opreme i logičkih resursa kao što su IP adrese, VLANovi i VRFovi.

Upravljanje greškama i performansama mreže te mrežna analitika

Nadogradit ćemo ili zamijeniti vaše postojeće sustave za upravljanje greškama i perfomansama mreže čime dobivate nove funkcionalnosti poput detekcije anomalija u mrežnom prometu. Potencijalne degradacije su uočene, preventivne radnje poduzete, a rad vaše mreže je osiguran.

UMBOSS Portal

UMBOSS Portal je modul koji centrima za nadzor i upravljanje mrežom (NOC) i uslugama (SOC) na jednom ekranu omogućuje integrirani pogled na mrežu, usluge i korisnika. Sadrži specifičan skup alata koji vašim mrežnim i IT inženjerima omogućuje testiranje, nadzor i brzi otklon problema koji se mogu pojaviti s vašim uslugama.
Recite nam više o svom projektu. Možda možemo pomoći!
Kontakt